Ørred på grill

 
21-09-2011
Grill opskrifter

INGREDIENSER:

1500 g. ørred
1 bdt. dild
25 g. smør
1 fed hvidløg
salt
peber
1 citron

1 bdt. forårsløg
10 g. smør

Agurkcreme:
2.5 dl. cheasy fraiche 9%
0.5 bdt. dild
0.5 agurk
salt
peber

Tomatsalat:
250 g. cherrytomater
1 salatløg
balsamico

Tilbehør:
Nye kartofler


FREMGANGSMÅDE:

Rens fisken, skrab skællene og slim af med en kniv.

Hak dild og rør det med smør og presset hvidløg. Fordel smørret i fisken og drys med salt og peber. Fordel skiver af citron oven på fisken og pak den ind i alufolie. Grill fisken i ca. 30 min.

Skær forårsløgene i skiver og steg dem let i smørret på en pande.

Agurkcreme:
Rør cheasy fraiche med hakket dild og agurk skåret i små tern. Smag til med salt og peber.

Tomatsalat:
Halver tomaterne og hak salatløget fint. Hæld lidt balsamico over tomaterne ved servering.

Server den grillede ørred med nye kartofler, tomatsalat og agurkecreme.





 
 
Find information om: forum grill guide portal Alt om tips
(Hovedkategori: Grill opskrifter)