Oksemørbrad på kuglegrill

 
21-09-2011
Grill opskrifter

6 personer

INGREDIENSER:

1,5 kg oksemørbrad
salt
peber


FREMGANGSMÅDE:

- Placer 1 foliebakke i midten af kuglegrillen

- Fyld grillkul på langsiderne af foliebakken

- Tænd grillkullet

- Gør nu oksemørbraden klar ved at gnide den ind i salt + peber

- Fyld foliebakken med ca. 1 liter vand + løg + rosmarin eller krydderurter efter eget valg.

- Når gillkullet er klar, placer mørbraden over foliebakken

- Vend oksemørbraden et par gange mens den steges.

- Stege tid ca. 50 min. eller med stege termometer til den viser ca. 60 grader.

- Når oksemørbraden er færdig stegt, lad den hvile i folie og et hviskestykke i en 15-20 min. så den bliver rigtig mør.





 
 
Find information om: portal grill guide Alt om tips forum
(Hovedkategori: Grill opskrifter)